جدید ترین عناوین خبری امروز
[custom-login-form btn_close="true" logo_src="https://fastzaban.com/wp-content/uploads/2022/02/logo-fastzaban-com.jpg" btn_register_class="btn_show_registerForm"] کاربر جدید هستم! [/custom-login-form][custom-register-form btn_close='true' logo_src='https://fastzaban.com/wp-content/uploads/2022/02/logo-fastzaban-com.jpg' ]
خانه » آزمون UTEPT » نمونه سوالات آزمون UTEPT دانشگاه تهران با پاسخ تشریحی – بخش دوم
  • fastzaban
  • ۲۷ خرداد, ۱۳۹۸
  • ۱۱:۲۱
سوالات آزمون زبان دانشگاه تهران با پاسخ تشریحی

نمونه سوالات آزمون UTEPT دانشگاه تهران با پاسخ تشریحی – بخش دوم

فست زبان:‌ در این مطلب از وبسایت تخصصی آزمون UTEPT دانشگاه تهران، سوالاتی از مبحث گرامر این آزمون را با پاسخ تشریحی کامل برای شما آماده کرده‌ایم. حتما در ادامه با ما همراه باشید.

سوالات آزمون زبان دانشگاه تهران (UTEPT) با پاسخ تشریحی رایگان

1. Several demonstrations were held, ………….. the police a lot of problems.
(A) caused

(B) that was caused
(C) causing
(D) and cause 

2. The criminals are said …………… in the forest.
(A) to be hiding

(B) hidden
(C) are hidden
(D) hiding

3. The professor asked the students ………….. give a speech.
(A) not only to write a report and

(B) neither to write a report or
(C) either to write a report but

(D) either to write a report or

4. During the Period of Enlightenment, most philosophers ………….. learning truth by reasoning.
(A) stressing

(B) were stressed
(C) have been stressed
(D) stressed

5. The first use of advertising is believed to be signs, ………….. above the doors of commercial businesses.
(A) which were posted
(B) having posted

(C) which posted
(D) that were posting

6. ………….. xenon could not form chemical compounds was once believed by scientists.
(A) For

(B) It was
(C) That
(D) While

7. Most of ………….. archaeologists know about prehistoric cultures is based on studies of material remains.
(A) these

(B) what
(C) which
(D) their

پاسخ تشریحی سوالات آزمون UTEPT

۱. پاسخ گزینۀ C است.
با یک جمله‌ وارۀ وصفی مواجه هستیم. بعد از کاما نمی‌ توان از that استفاده کرد: گزینۀ B رد می‌شود. بعد از fanboys [اینجا and] به فاعل و فعل نیاز داریم؛ گزینه D که فاقد فاعل است، رد می‌ شود. پاسخ یکی از گزینه‌ های A یا C است. بدلیل اینکه ربط‌ دهنده نداریم، می‌ توانیم نتیجه بگیریم که جمله‌ وارۀ وصفی از نوع کوتاه شده است. جمله‌ وارۀ وصفی بصورت which caused بوده که با حذف ربط‌ دهنده، بایستی فعل غیر be به causing تبدیل شود. پاسخ گزینۀ C است (بخش 5 فست گرامر).

۲. پاسخ گزینۀ A است.
در حالت مجهولی بعد از say بایستی از مصدر با to استفاده شود. پاسخ گزینۀ A است (بخش ٩ کتاب گرامر جامع آزمون های زبان).

۳. پاسخ گزینۀ D است.
با نکتۀ کاربرد ربط‌ دهنده‌ های دو قسمتی مواجهیم؛ پاسخ گزینۀ D است که در آن بعد از either به‌ درستی از or استفاده شده است. در گزینه‌ های B ،A و C بخش‌ های این ربط‌ دهنده‌ ها بطور صحیح با یکدیگر بکار نرفته‌ اند (بخش 8 Fast Grammar).

۴. پاسخ گزینۀ D است.
During the … Enlightenment قید زمان [گذشتۀ ساده] جمله است و در شمارش تعداد فاعل و فعل، بایستی این قسمت را نادیده بگیریم. philosophers فاعل جمله است. learning فعل‌ واره است. پس، در جای خالی به یک فعل نیاز داریم. گزینۀ A فعل‌ واره است و رد می‌ شود. گزینه‌ های B و C بصورت مجهولی هستند؛ ولی در اینجا philosophers انجام‌ دهندۀ کار هم هست و نیازی به ساختار مجهولی نداریم: B و C رد می‌ شوند. پاسخ گزینۀ D است که در آن به‌ درستی از فعل گذشتۀ سادۀ stressed استفاده شده است (بخش‌ های 4 و 10 کتاب گرامر جامع آزمون های زبان).

ترجمه سؤال: «در دورۀ روشنگری [جنبش فلسفی قرن هیجده اروپا]، اکثر فلاسفه [اهمیت] پی بردن به حقیقت را مورد تأکید قرار می‌ دادند.»

۵. پاسخ گزینۀ A است.
در صورت سؤال، use فاعل و is believed فعل است. بعد از کاما نمی‌ توان از that استفاده کرد: گزینه D رد می‌ شود. بدلیل اینکه فاعل نقش انجام‌ دهندۀ کار را به عهده ندارد، به ساختار مجهولی نیاز داریم (بخش ۱۱)؛ گزینه‌ های B و C رد می‌ شوند. پاسخ گزینۀ A است (بخش 5 کتاب فست گرامر).

۶. پاسخ گزینۀ C است.
در صورت سؤال، xenon فاعل جمله‌ واره اول و could not form فعل آن است. در جمله‌ واره دوم هم was believed فعل است. از ابتدا تا chemical compounds هم فاعل was believed است. پس، به یک ربط‌ دهنده مناسب نیاز داریم. پاسخ گزینه C است که با انتخاب آن، that ربط‌ دهنده اسمی است (بخش 5، درس سوم).

۷. پاسخ گزینۀ B است.
در صورت سؤال، از دو فعل know و is based on استفاده شده؛ پس، با دو جمله‌ واره مواجهیم و برای اتصال آنها به یکدیگر، به یک ربط‌ دهنده مناسب نیاز داریم. گزینه‌ های A و D ربط‌ دهنده نیستند و رد می‌ شوند. با توجه به مفهوم، پاسخ گزینۀ B است که با جایگذاری آن در جمله، با یک جمله‌ واره اسمی در نقش مفعول حرف اضافه مواجه خواهیم بود (بخش 5، درس سوم Fast Grammar).

ترجمه سؤال: «قسمت زیادی از آنچه باستان‌ شناسان در مورد فرهنگ‌ های ماقبل تاریخ می‌ دانند، مبتنی بر مطالعۀ بقایای مواد است.»

منبع سوالات و پاسخ تشریحی: کتاب بانک سوالات آزمون های زبان دکتری استاد مهرداد زنگیه وندی – انتشارات جنگل 

بسته کامل آزمون UTEPT دانشگاه تهران با ارسال پستی رایگان به سراسر کشور

کلاس ویدیویی آموزش گرامر و درک مطلب

۱۷ ساعت آموزش نکات گرامر و درک مطلب بصورت کامل توسط استاد مهرداد زنگیه وندی مولف مجموعه قدرتمند Fast انتشارات جنگل. شما فقط با یکبار پرداخت هزینه می توانید تمام این ویدیوها را دانلود کنید و تا همیشه و بدون محدودیت زمانی از آنها استفاده کنید. این ویدیوها از صفر تا ۱۰۰ هستند و شما در هر سطحی از زبان می توانید بدون هیچ مدرس و کلاسی در آزمون زبان نتیجه لازم را کسب نمایید. برای اطلاعات بیشتر روی بنر زیر کلیک کنید.

حتما نظرات و پیشنهادات خود را در رابطه با آزمون تافل دانشگاه تهران (UTEPT) در قسمت نظرات با ما در میان بگذارید و همچنین برای اطلاع از آخرین مقالات آموزشی با کلیک بر روی دکمه زیر در خبرنامه ایمیلی فست زبان عضو شوید.

چقدر این مطلب را می‌پسندید؟

5/5 - (1 امتیاز)
دیدگاه ها 0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --