جدید ترین عناوین خبری امروز
[custom-login-form btn_close="true" logo_src="https://fastzaban.com/wp-content/uploads/2019/12/fastzaban-logo-98.jpg" btn_register_class="btn_show_registerForm"] کاربر جدید هستم! [/custom-login-form][custom-register-form btn_close='true' logo_src='https://fastzaban.com/wp-content/uploads/2019/12/fastzaban-logo-98.jpg' ]
خانه » گرامر به زبان ساده » حروف ربط – مجموعه آموزش گرامر انگلیسی به زبان ساده
  • fastzaban
  • 25 اردیبهشت, 1399
  • 13:03
  • 106
حروف ربط - مجموعه آموزش گرامر انگلیسی به زبان ساده

حروف ربط – مجموعه آموزش گرامر انگلیسی به زبان ساده

فست زبان: در قسمت پنجم از مجموعه آموزش گرامر انگلیسی به زبان ساده، قصد داریم شما را با مبحث حرف ربط در زبان انگلیسی آشنا کنیم و هر آنچه که برای یادگیری این مبحث نیاز دارید را به شما آموزش دهیم. 

آنچه در این درس یاد خواهید گرفت:

یکی دیگر از اجزای جمله (Parts of Speech) در زبان انگلیسی حروف ربط یا Conjunction هست که در این درس آن را همراه مثال یاد خواهیم گرفت.

تعریف

در ساده ترین تعریف می توانیم بگوییم: هرگاه بخواهیم دو یا چند کلمه یا عبارت یا جمله واره را در انگلیسی به هم متصل کنیم از حروف ربط استفاده می کنیم. در واقع کاربرد حروف ربط جلوگیری از تکرار فعل و پیچیده‌تر کردن جملات است. به مثال زیر توجه کنید:

The girl is pretty. The girl is kind. She has blonde hair. She has green eyes. She is wearing a blue jacket. She is wearing a white t-shirt.

در این جمله ما از حروف ربط استفاده نکردیم. اما اکنون با استفاده از حروف ربط آن را دوباره بیان می کنیم:

The girl is pretty and kind. She has blonde hair with green eyes and she is wearing a blue jacket on top of a white t-shirt.

توجه: در زمان استفاده از حروف ربط باید دقت کنید دو کلمه یا عبارتی که بهم ربط داده می شوند از نظر نقش دستوری یکسان باشند. مثال:

  • He runs quickly and gracefully
  • He runs quickly and graceful.

در جمله اول هر دو کلمه قید هستند و بدرستی استفاده شده‌اند اما در جمله دوم خیر.

مثال‌هایی دیگر از کاربرد حروف ربط

  • The park is empty now, but it will be filled with children after school.
  • You can stay on the bus until you reach London.

لیست حروف ربط و انواع آن

لیست حروف ربط و انواع آن

ما ۳ نوع حروف ربط داریم:

  • حروف ربط همپایه ساز: Coordinating Conjunctions
  • حروف ربط دوتایی یا هم‌آیند: Correlative Conjunctions
  • حروف ربط واسته‌ساز: Subordinating Conjunctions

حروف ربط همپایه ساز

از این نوع حروف ربط برای اتصال دو یا چند کلمه، عبارت یا جمله واره که از نظر گرامری در یک رده و مرتبه هستند، استفاده می شود.

حروف ربط همپایه ساز
We listened eagerly, for he brought news of our families. for
She didn’t speak to anyone, and nobody spoke to her. not
I don’t expect children to be rude, nor do I expect to be disobeyed. and
They rushed to the hospital, but they were too late. but
I will go shopping, or I will go camping. yet
Kelly was a convicted criminal, yet many people admired him. so
I was feeling hungry, so I made myself a sandwich. nor

 

نکته ۱: برای یادآوری حروف ربط همپایه ساز می توانید کلمه fanboys را که مخفف حروف ابتدایی آنها می باشد، بخاطر بسپارید.

نکته ۲: زمانیکه از حروف ربط همپایه ساز برای اتصال دو جمله یا عبارت مستقل استفاده می شود، باید قبل از آن کاما بیاوریم.

نکته ۳: زمانیکه این حروف ربط بین بیش از دو کلمه یا عبارت ارتباط برقرار می کند بعد از اولین کلمه یا عبارتی که به حالت سریالی دنبال هم می آیند و به هم مرتبط هستند ویرگول قرار می گیرد و این عمل ویرگول گذاری تا قبل از آخرین کلمه یا عبارت ادامه پیدا می کند و بعد از آن یکی از حروف ربطی همپایه می آید.

تست

۱. Would you rather have cheese _____ bologna on your sandwich?
۱) For
۲) Nor
۳) Or
۴) So

Answer: 3. Would you rather have cheese or bologna on your sandwich?

۲. His two favorite sports are football ______ tennis.
۱) Or
۲) And
۳) Nor
۴) For

Answer: 2. His two favorite sports are football and tennis.

۳. I wanted to go to the beach, _______ Mary refused.
۱) But
۲) Or
۳) So
۴) For

Answer: 1. I wanted to go to the beach, but Mary refused.

۴. I am allergic to cats, ­­­­______ I have three of them.
۱) Or
۲) For
۳) Yet
۴) So

Answer: 3. I am allergic to cats, yet I have three of them.

۵. I am a vegetarian, ­­­­_______ I don’t eat any meat.
۱) So
۲) Yet
۳) Nor
۴) But

Answer: 1. I am a vegetarian, so I don’t eat any meat.

مجموعه آموزش گرامر انگلیسی به زبان ساده - قید
حتما بخوانید

 

حروف ربط دوتایی یا هم‌آیند

حروف ربط دوتایی یا هم‌آیند نوعی از حروف ربطی هستند که جفت می آیند و عبارت بعد هر کدام از این جفت ها باید یکسان باشد. کاری که این حروف ربطی می کنند این است که با هم کار می کنند (co) و دو قسمت جمله را به هم وصل می کنند ( relative).

حروف ربط دوتایی یا هم‌آیند
The company deals in both hardware and software. Both / And
I will eat either carrots or peas for dinner. Either / Or
Natalie, likes neither milk nor cream cake. Neither / Nor
Do you care whether we have noodles or rice for dinner. Whether / Or
He not only studies hard but also works well. Not only / But (also)
It’s such a tiny kitchen that I don’t have to do much to keep it clean. Such / That
Scarcely had she entered the room when the phone rang. Scarcely / When
No sooner did he enter the room than he saw a snake. No sooner / Than

 

نکته: حروف‌ ربط دوتایی کنار هم استفاده نمی‌شوند و مکان آنها در جمله متفاوت است.

تست

۱. She is neither polite _______ funny.
۱) Or

۲) Nor
۳) Not
۴) Yet

Answer: B. She is neither polite nor funny.

۲. _______ that is the case, _______ I’m not surprised about what’s happening.
۱) If / then

۲) No sooner / than
۳) Scarcely / when
۴) Whether / or

Answer: AIf that is the case, then I’m not surprised about what’s happening.

۳. Have you made a decision about _______ to go to the movies _______ not?
۱) If  / then

۲) Either / or
۳) Whether / or
۴) What with / and

Answer: C. Have you made a decision about whether to go to the movies or not?

۴. _______ had I put my umbrella away, _______ it started raining.
۱) No sooner / than

۲) If / then
۳) What with / and
۴) Neither / nor

Answer: ANo sooner had I put my umbrella away, than it started raining.

۵. This salad is _______ delicious _______ healthy.
۱) Whether / or

۲) Both / and
۳) Scarcely / when
۴) Rather / than

Answer: B. This salad is both delicious and healthy.

 

مجموعه آموزش گرامر انگلیسی به زبان ساده - قید
حتما بخوانید

 

حروف ربط وابسته‌ساز

حروف ربط وابسته همواره یک جمله واره وابسته را معرفی می‌کنند و آن را به جمله واره مستقل متصل می‌کنند. برخلاف حروف‌ ربط هم پایه، از حروف ربط وابسته می‌توان در ابتدای جمله استفاده کرد.

حروف ربط وابسته ساز کاربردهای متفاوتی دارند که در تصویر زیر می توانید این موارد را مشاهده نمایید.

کاربرد حروف ربط وابسته ساز

تست

۱. _________ the basement flooded, we spent all day cleaning up.
۱) After
۲) Although
۳) Before
۴) Even if

Answer: 1. After the basement flooded, we spent all day cleaning up.

۲. I don’t want to go to the movies ­­­_____________ I hate the smell of popcorn.
۱) Although
۲) Because
۳) Whenever
۴) So that

Answer: 2. I don’t want to go to the movies because I hate the smell of popcorn.

۳. I paid Larry, ___________ garden design work is top-notch.
۱) Whenever

۲) Whose
۳) After
۴) If

Answer: 2. I paid Larry, whose garden design work is top-notch.

۴. ___________ spring arrives, we have to be prepared for more snow.
۱) Because
۲) Until
۳) Although
۴) Now that

Answer: 2. Until spring arrives, we have to be prepared for more snow.

۵. _____________ the alarm goes off, I hit the snooze button.
۱) As soon as

۲) Because
۳) Before
۴) Now that

Answer: 1. As soon as the alarm goes off, I hit the snooze button.

۶. _________ the basement flooded, we spent all day cleaning up.
۱) After
۲) Although
۳) Before
۴) Even if

Answer: 1After the basement flooded, we spent all day cleaning up.

۷. I don’t want to go to the movies ­­­_____________ I hate the smell of popcorn.
۱) Although

۲) Because
۳) Whenever
۴) So that

Answer: 2. I don’t want to go to the movies because I hate the smell of popcorn.

۸. I paid Larry, ___________ garden design work is top-notch.
۱) Whenever

۲) Whose
۳) After
۴) If

Answer: 2. I paid Larry, whose garden design work is top-notch.

۹. ___________ spring arrives, we have to be prepared for more snow.
۱) Because

۲) Until
۳) Although
۴) Now that

Answer: 2Until spring arrives, we have to be prepared for more snow.

۱۰. _____________ the alarm goes off, I hit the snooze button.
۱) As soon as

۲) Because
۳) Before
۴) Now that

Answer: 1. As soon as the alarm goes off, I hit the snooze button.

 

خوب به پایان قسمت پنجم از گرامر انگلیسی به زبان ساده، مبحث آموزش حروف ربط در زبان انگلیسی رسیدیم. امیدواریم توانسته باشیم شما را با این مبحث مهم و کاربردی آشنا کرده باشیم. اگر سوالی در رابطه با این مبحث دارید در قسمت نظرات می توانید بپرسید. لطفا رای به مطلب هم فراموش نشود!😉

برای مطالعه قسمت های دیگر این مجموعه کلیک کنید.

همچنین برای مطالعه آموزش کامل این مبحث می توانید به کتاب Fast Grammar چاپ انتشارات جنگل مراجعه نمایید.

منابع: ۷esl، gingersoftware

دیدگاه ها 0

Leave a Reply

avatar
  مشترک شدن  
اعلام کردن به
شما هم قبولی در آزمون MSRT را تجربه کنیدیک بسته طلایی