جدید ترین عناوین خبری امروز
[custom-login-form btn_close="true" logo_src="https://fastzaban.com/wp-content/uploads/2022/02/logo-fastzaban-com.jpg" btn_register_class="btn_show_registerForm"] کاربر جدید هستم! [/custom-login-form][custom-register-form btn_close='true' logo_src='https://fastzaban.com/wp-content/uploads/2022/02/logo-fastzaban-com.jpg' ]
خانه » ریپورتاژ آگهی » برای رشته کامپیوتر چه درس هایی باید قوی باشد؟

برای رشته کامپیوتر چه درس هایی باید قوی باشد؟

سلب مسئولیت: وبسایت فست زبان صرفا نمایش‌دهنده این متن تبلیغاتی است و هیچ مسئولیتی درباره محتوای آن ندارد.

کسانی که میخواهند وارد هنرستان شوند و رشته کامپیوتر جز اولویت های آن ها است حتما باید مطلع باشند که برای رشته کامپیوتر چه درس هایی باید قوی باشد. بنابراین در ادامه درس هایی که در طول تحصیل با آن مواجه خواهید شد را بررسی میکنیم.

همچنین در خصوص پیش نیاز ورود به رشته کامپیوتر از نظر حداقل معدل لازم و حداقل نمرات لازم در دروس مختلف که تاثیر زیادی در انتخاب رشته نهم دارد صحبت میکنیم. کافیه چند دقیقه با مرکز تخصصی مشاوره کنکور ریاضی همراه باشی تا به پاسخ تمام سوالاتت برسی!

حداقل معدل لازم برای انتخاب رشته کامپیوتر هنرستان

برای اینکه بتوانید امتیاز لازم ورود به رشته کامپیوتر هنرستان را کسب کنید باید حداقل معدل شما 12 باشد همچنین نمرات 3 درس ریاضی، حرفه و فن و علوم معیار خواهد بود. بطور که از پایه هفتم تا نهم در هر پایاه به ترتیب جمع نمرات این 3 درس باید حداقل به عدد 30 برسد.

برای مثال اگر کسی در هر 3 درس نمره 10 داشته باشد و معدل سال نهمش هم حداقل 12 باشد به سادگی حدنصاب ورود به رشته کامپیوتر را کسب کرده است. کسب این نمرات اصلا کار سختی نیست و کسی که در تمام دروس قبول شود اتوماتیک وار به این حد نصاب ها هم میرسد.

پیش نیازهای ورود به رشته کامپیوتر

 

پیش نیازهای ورود به رشته کامپیوتر

حالا میریم سراغ خود رشته کامپیوتر و پیش نیاز هایی که دانش آموزان لازم است داشته باشند . میتوان به این موارد اشاره کرد:

  • هوش و خلاقیت
  • قدرت ایده پردازی
  • علاقه مند به دروس عملی
  • علاقه مند به دروس خلاقانه
  • علاقه مند به تولید و ابداع
  • صبور بودن

همچنین میشه در خصوص وسایلی که برای رشته کامپیوتر نیاز است چند مورد را مثال زد چون این هم به نوعی جز پیش نیاز های رشته کامپیتر است.

  • لپ تاپ یا کامپیوتر خانگی
  • کیف یا کوله پشتی
  • دفترچه یادداشت
  • فلش مموری یا هارد با فضای مناسب
  • هدست
  • گوشی هوشمند
  • ماشین حساب مهندسی

بدون شک با داشتن این خصوصیات فردی و در اختیار داشتن این وسایل میشود به سادگی در این رشته موفق شد و علاوه بر نمرات خوب در هنرستان در دانشگاه هم به جایگاه عالی رسید و در یکی از بهترین دانشگاه ها تحصیل کرد.

برای رشته کامپیوتر چه درس هایی باید قوی باشد؟

درس ها در دوران هنرستان به دو دسته کلی دروس عمومی و اختصاصی تقسیم بندی میشود. دروس عمومی اهمیت دارد و برای تمام رشته ها یکسان است و قسمتی از ضرایب سوابق تحصیلی را هم شامل میشود اما باید بدانید دروس اختصاصی در این رشته جایگاه ویژه ای دارد پس ما هم در ادامه این مقاله از مرکز مشاور کنکور ریاضی، این دروس را مورد بررسی قرار خواهیم داد.

دروس اختصاصی رشته کامپیوتر در هنرستان

تمام مواردی که نام خواهیم برد عنوان درس است و مهم ترین ها در اینجا همراه با کمی توضیح آورده شده است تا از قبل دید بازتری داشته باشید.

نصب و راه اندازی سیستم رایانه

به شما آموزش داده میشود تا کامپیوترهای خانگی و لپ تاپ ها از نظر سخت افزاری و نرم افزاری از صفر تا صد چطور راه اندازی و آماده استفاده کنید.

داشن فنی پایه

از دروس اختصاصی پایه در رشته کامپیوتر دانش فنی پایه است. در واقه تمام کسانی که وارد این حیطه شوند باید از مقدمات و دانش پایه بطور کامل مطلع شوند.

تولید محتوای الکترونیک و برنامه سازی

به شما آموزش داده خواهد شد تا چطور با نرم افزار های کاربردی بتوانید محتوای صوتی و تصویری و حتی متنی آ»اده کنید به طوری که قابل ارائه در انواع پروژه ها باشد.

توسعه برنامه سازی و پایگاه داده

در بسیاری از مشاغل سازمانی مهندسان کامپیوتر کمک به مرتب سازی پایگاه های داده میکنند و برای آن برنامه ریزی مشخصی دارند . به هنرستانی هم چنین مواردی آموزش داده میشود.

نصب و نگهداری تجهیزات شبکه و سخت افزار

شما باید یاد بگیرید چطور راه اندازی شبکه کنید که میشود نصب همچنین پشتیبانی از این سیستم هم وظیفه شما است که میشود نگهداری در نتیجه در این مورد هم کامل آموزش میبییند که خودش بعنوان یک تخصص مستقل شغلی است.

تجارت الکترونیک و امنیت شبکه

حالا که شبکه در حد سازمان یا جهان راه اندازی شده است باید امنیت آن برقرار شود بطوری که غیر قابل نفوذ باشد و کاربران از حضور در آن احساس امنیت کنند.

کار آموزی شبکه و نرم افزار

بعد از یادگیری این دروس لازم است در محیط کاری واقعی هم محک بخورید در نتیجه در درس کار آموزی با فعالیت چند ماهه در شرکت های مرتبط رسما ورود به بازار کار را شروع کرده اید.

طراحی صفحات وب

یکی از مشاغل پر کاربرد رشته کامپیوتر طراحی صفحات وب است با یادگیری این موضوع حتی میتوانید در دوران دبیرستان مشغول به کار شوید.

کاربر adobe premier

این نرم افزار برای تولید محتوای تصویری در قالب فیلم همراه با جلوه های ویژه است. این درس هم میتواند به شما کمک کند حتی در دوران دانش آموزی درآمد داشته باشید.

ورود به رشته کامپیوتر از سال نهم

دانش آموزان در انتهای مقطع متوسطه اول که به سال نهم ختم میشود باید برای ورود به مقطع دبیرستان یا همان متوسطه دوم انتخاب رشته انجام دهند. در واقع انتخاب رشته سال نهم تعیین کننده نوع و رشته دیپلم دانش آموزان است.

در انتخاب رشته میشود وارد یکی از این ها شد:

  • رشته علوم ریاضی
  • رشته علوم تجربی
  • رشته علوم انسانی
  • رشته های زیر مجموعه هنرستان فنی حرفه ای
  • رشته های زیر مجموعه هنرستان کار و دانش

در اصطلاح به 3 گروه اول رشته رشته های نظری گفته میشود و به 2 گروه بعدی رشته های هنرستان گفته میشود که در نهایت برای ورود به رشته کامپیوتر باید یا هنرستان فنی حرفه ای انتخاب کرد یا کار و دانش که در ادامه تفاوت ها به شما گفته میشود.

رشته کامپیوتر در هنرستان فنی حرفه ای

هنرستان های فنی حرفه ای با اولویت دانش مهارتی تاسیس شده اند و دروس در آن بیشتر بصورت عملی و مهارتی است تا اینکه تئوری باشد. یکی از این رشته های مهارتی کامپیوتر میباشد که قطعا در اولویت بسیاری از دانش آموزان قرار گرفته است. پس برای موفقیت در هنرستان فنی حرفه ای باید از اینکه برای رشته کامپیوتر چه درس هایی باید قوی باشد مطلع بود.

رشته کامپیوتر در هنرستان کار و دانش

هنرستان های کار و دانش هم تقریبا شبیه فنی حرفه ای است اما ساعت کاری مدرسه 2 ساعتی بیشتر است و قطعا میزان فعالیت عملی بیشتر خواهد بود. همچنین گرایش های بیشتری از رشته کامپیوتر در کار و دانش وجود دارد که در نهایت دست دانش آموزان را برای ورود به تخصص مشخص تری باز میکند.

در پایان

سعی کردیم در خصوص اینکه برای رشته کامپیوتر چه درس هایی باید قوی باشد صحبت کنیم تا قبل از ورود به آن با دید باز تری تصمیم بگیرید. همچنین روال انتخاب رشته هم به شما توضیح داده شد تا از همان پایه هفتم با روال ورود به هنرستان آشنا شوید. با خواندن این مقاله دیگه الان باید مسیر را شناخته باشید و به سادگی میتوانید در مسیر مناسب گام بردارید. امیدوارم توانسته باشیم به شما در این مسیر حساس کمک کرده باشیم.

5/5 - (2 امتیاز)
دیدگاه ها 0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی *-- بارگیری کد امنیتی --

ثبت نام کلاس آنلاین استاد زنگیه وندی - آبان ماهتخفیف 40 درصدی